Vanaf maart 2020 ben ik aan het werk bij Logopedie Oost en werk ik samen in kinderteam Oldenzaal. Het interessante aan logopedist zijn vind ik de wisselwerking tussen mij en de cliënt. In mijn behandelingen probeer ik een laagdrempelige sfeer te creëren, waardoor jouw kind zich vrij voelt om te oefenen.

Vanuit een open houding daag ik jouw kind uit om te groeien in hun hulpvraag. Zo bied ik als logopedist een helpende hand, door in dit leerproces naast jouw kind te gaan staan. Ook vind ik het van belang jou als ouder/verzorger te ondersteunen, om zo jouw kind samen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

In mijn werk richt ik mij met name op de gebieden lezen, spellen, articulatie en afwijkende mondgewoonten. Ook in mijn vrije tijd houd ik erg van lezen, speel ik harp en ben ik graag buiten te vinden.

Afgestudeerd als

  • 2020 Logopedist (Hogeschool Windesheim)

Aandachtsgebieden

Zorg aan kinderen met lees- en spellingsproblemen, beginnende geletterdheid, articulatie, taal (zoals zinsopbouw, woordenschat en verhaalopbouw), begrijpend lezen en afwijkende mondgewoonten (zoals duimen, slissen en tongpersen).

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF)
Edith Tiethof

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat