Vergoeding

Wij begrijpen goed dat het tegenwoordig niet eenvoudig is om vast te stellen of je geheel, gedeeltelijk of niet verzekerd bent voor zorg. Soms is het zelfs zo dat je voor de behandeling van de ene klacht wel verzekerd bent en voor de andere niet of maar gedeeltelijk.

Kinderfysiotherapie wordt tot 18 jaar meestal volledig vergoed vanuit de basisverzekering tot 18 behandelingen per kalenderjaar. Voor specifieke ondersteuning en/of meer behandelingen is een aanvullende verzekering nodig. Onze kinderfysiotherapeuten kunnen na diagnose een inschatting geven van de benodigde behandeling(en).

Heeft jouw kind een chronische ziekte/aandoening dan wordt behandeling vrijwel altijd volledig vergoed.

Vraag ons gerust om advies.

Verwijzing

Kinderfysiotherapie voor jouw kind tot 18 jaar is direct toegankelijk, dit betekent dat je geen verwijzing nodig hebt van jouw huisarts, jeugdarts of medisch specialist. Behalve wanneer jouw kind thuis moet worden behandeld.

Twijfel je of jouw kind baat heeft bij een behandeling door één van onze kinderfysiotherapeuten? Of wil je weten of er een verwijzing nodig is? Dan kan je ons te allen tijde contacten om vrijblijvend te overleggen. T. 053 485 03 73