Bij Logopedie Oost ben ik ooit als stagiaire begonnen en sinds 2014 ben ik er werkzaam als logopedist en nog steeds met heel veel plezier. Ik ben er dan ook trots op dat ik sinds 2018 mij praktijkhouder van Logopedie Oost mag noemen. We hebben een geweldig team samen en dat geeft me veel energie. Naast mijn baan bij Logopedie Oost ben ik ook werkzaam binnen het speciaal onderwijs, waar ik veel voldoening uit haal.

Inmiddels heb ik als logopedist vele aanvullende opleidingen mogen voltooien voor het behandelen van:

  • auditieve vaardigheden in combinatie met lees- en spellingsproblemen
  • afwijkende mondgewoonten (bijvoorbeeld slissen of duimen)
  • het kinderbrein in relatie tot het meedoen op school (bijvoorbeeld flexibiliteit, je huiswerk organiseren, prioriteiten stellen)
  • eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen
  • stotteren bij jonge kinderen
  • het behandelen van spraak motorische problemen als bijv. articulatiestoornissen

Afgestudeerd als

  • 2013 Logopedist (Hogeschool Windesheim)

Aandachtsgebieden

Auditieve vaardigheden (begrijpend luisteren – horen) in combinatie met lees- en spellingsproblemen, de behandeling van een taalontwikkelingsstoornis (TOS), afwijkende mondgewoonten (bijvoorbeeld slissen of duimen), het kinderbrein in relatie tot meedoen op school (bijvoorbeeld flexibiliteit, je huiswerk organiseren, prioriteiten stellen), het behandelen van spraak motorische problemen, stemtherapie bij kinderen, ouderbegeleiding bij stotterende kinderen, Metaphon (behandeling van fonologische problemen bij kinderen, eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen vanuit multidisciplinair perspectief, ’taal in blokjes’ een methode voor dyslexiebehandeling, logopedie bij meertaligheid

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF)
Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat