Ik ben Sinette Giesselink en werk met veel plezier als Kinderfysiotherapeut in de FITclinic praktijk in Oldenzaal en drie ochtenden op de SBO de Windroos in Oldenzaal, een school voor speciaal basisonderwijs.

Kinderen zijn zo puur. De motorische ontwikkeling begint al heel vroeg, vanaf de eerste dag dat ze geboren zijn. De motorische ontwikkeling kun je goed stimuleren. Vooral kinderen die motorisch niet mee kunnen komen hebben mijn interesse. Mijn visie is positief stimuleren, zodat kinderen plezier aan bewegen ontwikkelen en zelfvertrouwen krijgen in hun eigen kunnen.

Afgestudeerd als

  • 1983 Fysiotherapeut (Saxion Hogeschool)
  • 2005 Kinderfysiotherapeut (Hogeschool Rotterdam)

Specialisatie

Kinderfysiotherapie

Aandachtsgebieden

Schrijfproblemen, orthopedische klachten, sportklachten bij kinderen, de behandeling van een voorkeurshouding bij baby’s – zuigelingen asymmetrie, kinderen met overgewicht (ook wel genoemd Obesitas) die een gezonde leefstijl willen aanleren, zindelijkheidstraining voor kinderen die in bed plassen of overdag nog niet zindelijk zijn, houdingsproblemen, ademhalingsproblemen, psychosomatische klachten, disfunctioneel ademhalen (hyperventilatie), astmatische klachten of neurologische klachten.

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg (NVFK)

 

BIG nr. 59035565304


.

Meer weten?

Neem contact op