In 2014 heb ik de opleiding voor kinderdiëtist afgerond en ben ik gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van kinderen. Mijn doel is om op een kindvriendelijke manier ouder en kind te coachen naar een betere eetsituatie voor het hele gezin. Een gezond kind is een blije ouder/verzorger. Goede voeding en een actieve leefstijl zorgen er voor dat je lekker in je vel zit en veel meer energie hebt.

Kinderen vragen om een eigen benadering en afgestemde adviezen met betrekking tot voeding. Zij hebben een andere smaakbeleving en andere voedingsbehoeftes. Ieder kind is uniek en heeft een andere begeleiding nodig.

De afgelopen 2 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd in kritische eters en autisme & eetproblemen. Daarnaast volg ik nauwlettend de ontwikkelingen met betrekking tot allergieën en voedselovergevoeligheid. Op dit gebied heb ik nauwe samenwerking met gespecialiseerde ziekenhuizen en de jeugdgezondheidszorg.

Voor kinderen die samen met hun ouders aan een gezonder gewicht willen werken draaien we in Losser het Cool2BFit programma.

Afgestudeerd als

  • (Kinder)diëtist (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Aandachtsgebieden

Autisme en eetproblemen, kritisch eetgedrag, allergieën, fodmap-dieet

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

Kwaliteitsregister Paramedici: 19911269689

Edith Tiethof

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat