Mijn naam is Inssaf Khamkhami. In 2016 ben ik afgestuurd als diëtist aan de Haagse hogeschool. Verder ben ik ook een multicultureel diëtist. Ik heb ervaring in en kennis van verschillende eetculturen. Ik beheers naast de Nederlandse taal ook de Arabische taal in alle dialecten.

Na mijn afstuderen ben ik mij gaan specialiseren in kinderdiëtetiek/voeding. Ik behandel kinderen met voedselallergieën, over-/ondergewicht, buikproblemen, kritische eetgedrag en eetstoornissen. Zelf ben ik ook een ervaringsdeskundige in voedselallergieën. Ik heb als baby/kind veel allergieën gehad. Gelukkig ben ik over een aantal allergieën heen gegroeid. Ik weet als geen ander hoe lastig het is. Voornamelijk ook voor de ouders. Met mijn expertise wil ik graag ouders en kinderen op de juiste weg helpen. Naast voedselallergieën zijn poep en buik problemen veelvoorkomend bij kinderen. Buikpijn bij kinderen kan komen door verschillende oorzaken. Het is voor zowel het kind als de ouder soms lastig te achterhalen wat de oorzaak is. Met het juiste behandelplan kan ik het kind helpen met zijn/haar klachten.

Ik ben geregistreerd bij de kwaliteitsregister paramedici. Mijn nummer is: 19105474589

Afgestudeerd als

  • (Kinder)diëtist

Aandachtsgebieden

Diabetes, hypertensie, hypercholestrolemie, het fodmap-dieet. Kinderen met voedselallergieën, over-/ondergewicht, buikproblemen, kritische eetgedrag, poep-/plasproblemen of eetstoornissen

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
Edith Tiethof

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat