Hoi mijn naam is Frouke Oude Lansink. Sinds 2021 werk ik met veel passie voor Diëtistenpraktijk Twente na afronding van de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek in Groningen. Daarnaast ben ik afgestudeerd sport- en bewegingscoördinator met Fitness trainer A aantekening.

Voor mij is het belangrijk om een juiste balans te vinden tussen voeding, beweging en ontspanning. Mijn motto is om te laten zien dat gezond leven echt niet saai hoeft te zijn. Ik wil mensen graag handvaten aanrijken voor een verantwoorde leefstijl waarbij geen productgroepen uitgesloten worden. Het is namelijk ook belangrijk om regelmatig te kunnen genieten van minder voedzame producten zonder schuldgevoelens.

Iedere cliënt is uniek en verdient een voedingsadvies op maat. Ik vind het belangrijk om samen realistische doelen te stellen en hier stap voor stap verder in te komen. In mijn gesprekken met cliënten gaat het nooit over voeding alleen, maar ook over alles wat er mee te maken heeft. Het zijn persoonlijke gesprekken, maar als je iemand goed leert kennen, kom je samen een heel eind!

Afgestudeerd als

  • 2021 Diëtist (Hanzehogeschool Groningen)
  • Voeding en diabetes (Post HBO -HAN Nijmegen)

Aandachtsgebieden

Voeding en diabetes

Edith Tiethof

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat