Sinds september 2018 ben ik werkzaam voor Logopedie Oost. Ik zie mijzelf graag als all-round logopedist. Ik vind het dan ook heerlijk om cliënten te behandelen op verschillende logopedische gebieden en voor diverse hulpvragen. Dat ik binnen het team van Logopedie Oost kan sparren, kennis kan delen en open kan overleggen, zie ik dan ook als een enorme meerwaarde.

Het nauwe contact met andere disciplines, zoals bijvoorbeeld binnen KIDSclinic, maakt dat ik problemen in de communicatie (bijv. spraak en gehoor) kan combineren met hulpvragen rondom het eten en drinken (bijv. slikken). Wederom voor mij als all-rounder heerlijk.

Waarom ik het werken als logopediste speciaal vind? Het naar mensen luisteren en kijken om ze echt te begrijpen, zodat je ze verder kan helpen geeft mij echt energie. Ik geniet ervan dat ze door een beetje hulp hun communicatie op het gebied van gehoor, begrijpen, spreken, lezen en schrijven kunnen verbeteren.

Afgestudeerd als

  • 1980 Logopedist

Aandachtsgebieden

Zorg aan kinderen met lees- en spellingsproblemen, de behandeling van een taalontwikkelingsstoornis (TOS), Metaphon en Hodson en Paden (behandeling van fonologische problemen bij kinderen), ’taal in blokjes’ een methode voor dyslexiebehandeling, logopedie bij meertaligheid, stemproblemen bij kinderen en volwassenen, ademhaling- en stemproblemen bij kinderen, gehoorproblemen.

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF)
Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat