Hallo, Ik ben Nathalie en werkzaam als kinderfysiotherapeut aan onze locatie aan de Roomweg in Enschede. Daarnaast ben ik stagebegeleider en extern beoordelaar voor de Saxion Hogeschool faculteit fysiotherapie.

Al tijdens mijn studie fysiotherapie merkte ik dat het werken met kinderen mij veel energie, uitdaging en plezier geeft. Het ondersteunen van kinderen in hun motorische ontwikkeling en/of het helpen met (pijn)klachten is mijn motivatie. Samenwerken met ouders, school, het consultatiebureau, de kinderarts of sportvereniging maakt het werken als kinderfysiotherapeut divers en mooi.

Praktisch, doelgericht en spelenderwijs oefenen is waar wij als kinderfysiotherapeuten van FITclinic & KIDSclinic voor staan.

Afgestudeerd als

  • 2004 Fysiotherapeut (Saxion Hogeschool)
  • 2009 Master kinderfysiotherapeut (Hogeschool Utrecht)

 Specialisatie

  • Kinderfysiotherapie (master niveau)

Aandachtsgebieden:

Syndroom van Turner, orthopedische klachten bij kinderen, schrijfproblemen, behandeling van vroeg geborene, babymassage, medical taping, de behandeling van een voorkeurshouding bij baby’s – zuigelingen asymmetrie, plagiocephalometrie (valide methode om de schedel te meten), sensomotoriek (motorische ontwikkeling bij kinderen van de dagelijkse bewegingen en vaardigen)

Aangesloten bij de beroepsverenigingen

  • Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg (NVFK)

 

BIG nr. 99063174704


.

Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op