De beste kindertherapie onder één dak!

Wat is KIDSclinic?

KIDSclinic is een samenwerkingsverband tussen verschillende zorgverleners, welke gespecialiseerd zijn in de zorg voor en aan kinderen tussen de 0-18 jaar. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een Kinderdiëtist, Kinderergotherapeut, Kinderfysiotherapeut, Kindercoach, Kinderlogopedist en Kinderpodotherapeut. Samen vormen wij kinderteams voor zowel Enschede, Losser als Oldenzaal. Klik hier voor al onze disciplines.

Waarom kiezen voor kindertherapie bij KIDSclinic?

Door onze krachten als Kindertherapeuten vanuit verschillende disciplines te bundelen kunnen wij u en uw kind een ruim aanbod aan behandelingen en combinaties daarvan aanbieden.

Dit type gecombineerde behandelingen worden zowel in groepsverband als ook op maat gegeven wanneer dat beter aansluit bij de behoefte van uw kind. Als zorgverleners werken wij op dat moment samen vanuit één behandelplan, om zo de beste kindertherapie voor uw kind te verzorgen. Klik hier voor al onze (multidisciplinaire) behandelingen?

Bij welke zorgprofessional u ook binnenkomt met uw kind(je), wij kijken altijd samen hoe wij u het beste kunnen helpen. En welke behandelaars en disciplines nodig zijn om ervoor te zorgen dat het weer beter gaat.

Wanneer is een bezoek aan KIDSclinic zinvol?

U als ouder weet vaak als geen ander, wanneer er wat met uw kind is. U ziet hem/haar minder stralen of het valt op dat uw kind bepaalde vaardigheden moeilijker of langzamer leert dan leeftijdsgenootjes.

Wij maken graag tijd voor u om te luisteren naar uw zorgen en signaleringen en stellen samen met u vast of het goed is ons te bezoeken voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor elke vraag of klacht(patroon), hoe klein ook, zijn wij gedreven om een passende oplossing te vinden. Waarbij gelukkig vaak blijkt dat sommige kinderen ‘gewoon’ meer oefening nodig hebben om een vaardigheid te leren dan anderen. Of dat u als ouder ‘even’ ondersteuning nodig heeft. Immers kinderen leren door te zien, te horen en te doen. En daarbij speelt de omgeving, waaronder zeker ook de thuissituatie een belangrijke rol.

Bel gerust om samen te overleggen. T. 053 485 03 73