Beste ouder/verzorger,

Gelukkig mag er steeds meer en kunnen we de zorg aan jou en jouw kind geleidelijk weer vormgeven zoals jullie dat van ons gewend zijn. Zo is het vanaf zaterdag 26 juni jl. niet langer verplicht om een mondkapje te dragen, wanneer je ons bezoekt. Wanneer je het plezierig vindt dat de behandelaar van jouw kind tijdens de behandeling een mondkapje draagt, geef dat dan alsjeblieft aan.

Vooralsnog gelden voor een bezoek aan één van onze praktijken nog een aantal beperkte maatregelen om de gezondheid van een ieder te beschermen. Wij volgen hierin te allen tijde de RIVM-richtlijnen en die van onze brancheorganisatie.

Alvast hartelijk dank voor u medewerking en begrip!

Een bezoek aan onze praktijk

Wanneer je één van onze praktijken bezoekt:

 • verzoeken wij jou zoveel mogelijk de 1,5 meter richtlijn te handhaven. Behalve wanneer dit niet mogelijk is bijvoorbeeld tijdens de behandeling. Jij eventueel jouw kind en onze behandelaar kunnen dan vrijwillig en/of in goed overleg een mondkapje dragen;
 • willen wij jou vragen om voor en na de afspraak de handen te wassen met water en zeep;
 • willen wij je vragen om eigen handdoeken (2) mee te nemen naar de afspraak;
 • kunnen wij jou tijdelijk geen koffie/thee of andere drank aanbieden;
 • kunnen wij tijdelijk geen hand geven;
 • willen wij jou uitdrukkelijk verzoeken om de geldende RIVM richtlijnen op te volgen.

Bij corona gerelateerde klachten en/of milde symptomen gelieve onze praktijken niet te bezoeken

Wanneer jij, jouw zoon/dochter of één van jouw gezinsleden/naasten momenteel of in de afgelopen 10 dagen één van de volgende symptomen; neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C) heeft ervaren? Verzoeken wij je dit te melden bij jouw behandelaar om te overleggen hoe wij de (vervolg)afspraak het beste kunnen voortzetten. In enkele gevallen kan het voorkomen dat wij de (vervolg)afspraak via (beeld)bellen laten plaatsvinden.

Groepslessen en/of sporten bij ons op de praktijk(en)

De groepslessen en individuele begeleiding van (sport)oefeningen in onze praktijk(en) zijn weer gestart en ook de kleed- en douchegelegenheden zijn weer geopend. Deelname en gebruik vinden plaats volgens de geldende richtlijnen van het RIVM en de regels van onze brancheorganisatie.

In verband met deze richtlijnen geldt er vooralsnog een aangepast lesrooster, om zo het aantal deelnemers per les zo goed mogelijk te verdelen. Om die reden willen wij jou vragen om jouw kind/jezelf waar nodig ‘tijdig’ af te melden voor een les die je gereserveerd hebt, zodat de plek beschikbaar kan komen voor iemand anders.

Wanneer jij en/of jouw kind komt sporten bij ons in de praktijk willen wij je graag het volgende meegeven:

 • Kom vlak van te voren naar de les en ga na het trainingsuur weer gelijk naar huis. Dit om teveel mensen in de verschillende ruimtes van onze praktijk te voorkomen;
 • Er is momenteel geen gelegenheid om voor of na de les koffie te drinken;
 • Neem je eigen handdoek(en) mee;
 • De 1,5 meter afstand dient te allen tijde in acht te worden gehouden tijdens het trainingsuur en daarbuiten;
 • Na het gebruik van de apparatuur zal deze gedesinfecteerd moeten worden. Wij zullen de materialen hiervoor aanleveren;
 • Mocht het zo zijn dat je op een ander moment een les wilt inhalen, neem dan altijd vooraf contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

We zijn erg blij dat de groepen weer zijn gestart en vertrouwen erop dat we samen binnenkort weer een kop koffie of glas water kunnen drinken aan de koffietafel.

Jouw afspraak afzeggen i.v.m. corona

Indien je vanwege klachten m.b.t. het coronavirus de afspraak voor jouw zoon/dochter dient te annuleren, brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Alvast hartelijk dank voor jouw medewerking en begrip!